Fortsättning från förra inlägget, resultatet. Istället för hyllsystemet som sonen hade tidigare så har han idag en låda under sängen, byråer och skrivbord som jag målade i samma färg som väggen samt korgar som får plats med lite större saker.
 
 
En stor rund spegel hängdes upp ovanför skrivbordet då han sitter med ryggen mot dörren (ajabaja enligt feng shui och G) då han vill kunna överblicka rummet om han sitter och ritar eller annat. I spegeln kan han se vem som kommer in genom dörren. Det fiffiga är ju att den även mjukar upp dom annars raka och kantiga formerna samt förstorar rummet.
 
 
Jag har länge funderat på heltäckningsmatta i sovrummen, men hittade ett bättre alternativ, då jag vill ha en ljus matta, i form av en stor vit viskosmatta som går att kemtvätta om det skulle behövas. Så detta alternativ hittade jag på Jotex. Haha... ser ni de små svarta hårstråna vid dörrkarmen. Precis dammsugit och hunden går förbi en gång... 
 
 
Satte även till små detaljer som går år det rostfärgade hållet samt naturmaterial för att mjuka upp känslan. Han samlade stenar och kottar när han var liten, dessa la jag i en glasbox.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress