Jag har alltid gillat öppen klädförvaring, en gigantisk "walk in closet" är drömmen, men man kan faktiskt skapa sig snygg förvaring på andra sätt om nu platsen inte finns till en "walk in closet" deluxe...
 
Jag har till exempel (får visa detta i ett annat inlägg) tagit bort dörren till klädkammare som vi har i sovrummet för att enkelt kunna nå kläderna samt sätta lite press på mig själv att ha ordning där inne. Man får även en bättre överblick och använder fler av sina plagg än om de ligger gömda i en låda eller garderob. Dock är det ju alltid bra om man har någon typ av förvaring med dörr eller låda till sina "inte så snygga att ha framme kläder" såsom kanske jobb-, tränings-, stall- eller mjukisvarianterna. Så dessa förvaras i just en byrå (som står i klädkammaren) tillsammans med underkläder och strumpor. 
 
Just nu behövdes det mer plats till att hänga tröjor, byxor och jag behövde hänga lite av mina långklänningar (ja, jag har absolut mest kläder i familjen!). Istället för att införskaffa en garderob som kändes tung och tråkig i rummet (samt tog bort lite av den sneda takhöjden som jag gillar) hängde vi kedjor i taket och en stång. Tidigare stod där en tillfällig lösning såsom en hylla som förvarade lite skor och även klänningar (där ett svart draperi kunde dras för om man önskade) som ni ser på sista bilden. De röda klänningarna och skorna hamnade i klädkammaren... ;) 
 
Det som ska till nu är svarta galgar så det blir enhetligt och försvinner in lite bättre i väggen bakom. 
 
 
Så här såg det ut före vi satte kedjorna i taket. Även om jag satt bordet under så känns allt så mycket luftigare nu och en mycket snyggare detalj/förvaring i sovrummet.
 
 
 Kram och hej!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress